Skip to main content

We streven altijd naar de mooiste kwaliteit en de beste service.

Est. 1979

Over International Diamant Nederland

International Diamant Nederland is opgericht in 1979 door Dhr. Frits Kraay Senior. De verkoop van losse diamanten en monturen was in eerste instantie het hoofdbestanddeel van de activiteiten. Breed opgeleid met grote interesse in juwelen was dit op het lijf geschreven voor Frits. Zijn grote kennis van de materie we opgedaan in Zuid Afrika en de Verenigde Staten. Ook beide zoons traden toe tot het bedrijf. Met een gedegen opleiding in Schoonhoven en aan het International Gemological Institute voor Diamant. Na enige tijd werd besloten om ook een eigen, Nederlandse kwaliteit, merk sieraden op de markt te brengen. Samen met zijn zoons en hun familie werd gewerkt aan moderne gouden sieraden, met of zonder diamant en edelstenen. Trendy gouden sieraden voor de modebewuste vrouw. International Diamant is een traditioneel en kwalitatief hoogwaardig familie bedrijf.

We streven altijd naar de mooiste kwaliteit en de beste service. International Diamant heeft een groot eigen atelier met de beste goudsmeden en diamantslijpers van Nederland. Een uitgebreide garantie hoort standaard bij alle geleverde sieraden.

Trendy Gouden Sieraden voor de moderne vrouw

International Diamant en zijn vormgevers volgen de internationale sieraden industrie en de trends en ontwikkelingen op juwelen gebied op de voet. We kunnen dan ook zeggen dat we alles op dit gebied kunnen overzien. We bezoeken alle toonaangevende beurzen op dit gebied en houden de mode goed in de gaten. We maken ieder jaar een nieuwe trendy gouden sieraden collectie speciaal voor de moderne vrouw. Kleurrijk en smaakvol tegen een zeer scherpe prijs. Het gebruik van kleurstenen loopt dit jaar als een rode draad door onze collectie. Een uitgebreid aanbod vindt u terug in onze collectie pagina’s. 14 karaat gouden ringen, hangers en oorsieraden met of zonder diamant en edelstenen. Ook zijn er een aantal complete sets in de collectie.

De kwaliteit van onze trendy gouden sieraden

Alle onze trendy gouden sieraden zijn 14 karaat goud al dan niet met diamant en edelstenen. Gemaakt door de beste edelsmeden en diamantslijpers. Hoge kwaliteit heeft prioriteit bij de vervaardiging. Diamanten van de allermooiste kwaliteit en altijd helder wit. Edelstenen van over de hele wereld met hun bijzondere uitstraling. U ziet het allemaal in onze collectie. Deze sieraden met uitstraling en cachet zijn altijd een waardevol cadeau voor u zelf of uw geliefde. International Diamant koopt alleen goud, diamanten en edelstenen bij officieel erkende instanties. Alle sieraden zijn dan ook gegarandeerd gevrijwaard van verdachte praktijken als bloeddiamanten en sterk vervuilende goudwinning.

International Diamant Nederland Juweliers

Met meer dan 50 International Diamant Nederland juweliers in Nederland is er altijd een juwelier bij u in de buurt. Geselecteerde vak-juweliers met de beste service.

Zoek een juwelier
Voordelige gouden sieraden